Využití internetu při práci s učebním souborem Team Deutsch - Heřmanová, Milada (Jihočeská univerzita, 2010)
Diplomová práce se zabývá využitím internetu ve výuce německého jazyka, konkrétně při práci s učebním souborem Team Deutsch. První část práce shrnuje obecné aspekty využití internetu v jazykové výuce a charakterizuje interaktivní učebnici německého jazyka Deutsch mit Max. Praktická část práce se zaměřuje na propojení učebního souboru Team Deutsch s internetem, přináší soupis vhodných internetových odkazů k jednotlivým lekcím, několik příkladových pracovních listů pro využití ve výuce a seznam užitečných internetových adres pro každodenní práci učitele němčiny.
The use of the internet while working with the Team Deutsch textbook
Keywords: internet; využití internetu; německý jazyk; výuka; učební soubor Team Deutsch; pracovní list; interaktivní učebnice; internetová stránka; Internet; use of the internet; german language; teaching; text book Team Deutsch; worksheet; interactive text book; web page