Multimediální prezentace organizace - Kubinčiak, Jan (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce shrnuje poznatky z okruhů multimédií, jejich definice a využití v oblasti prezentace. Pro tyto účely shrnuje obecné zásady, které jsou stanoveny jako vhodné při návrhu a tvorbě prezentace. Stanovuje rámcově pravidla, která je třeba dodržet vzhledem k různým účelům a formám prezentací v organizaci. Nabyté znalosti jsou demonstrovány ve vzorové multimediální prezentaci vytvořené v aplikaci Adobe InDesign.
Multimedia presentation of organization
Keywords: Multimédia; prezentace; reklama; marketing; propagace; typografie; InDesign; Multimedia; presentations; advertising; marketing; publicity; typography; InDesign