Porovnáni ZABAGED 2 s katastrální mapou a návrhem KPU - Valenta, Daniel (Jihočeská univerzita, 2007)
V diplomové práci jsou uvedeny informace o historii, způsobu vzniku a přesnosti katastrálních map a mapového díla ZABAGED, informace o základní mapě ČR 1:10 000 (ZM10) a digitálním modelu území 1:25 000 (DMÚ25). Dále je zde porovnání výměr vybraných pozemků v ZABAGED a katastrálních mapách v prostředí geodetického softwaru Kokeš a Microstation V8.
Comparision of ZABAGED 2 with cadastral map and complex land consolidation (KPÚ).
Keywords: katastrální mapa; ZABAGED; DMÚ25; Základní mapa ČR 1:10000; cadastral map; ZABAGED; DMÚ25; basic map CR 1:10000