Analýza chemického složení železných kovů se zaměřením na optickou emisní spektrometrii - Štěch, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2007)
Obsahem bakalářské práce je vybrat vhodnou úlohu, pro spektrální analýzu chemického složení železných kovů ve školních podmínkách. Následně vytvořit metodický návod pro postup, analytických zkoušek, zpracování dat a jejich interpretaci v měřicím protokolu. Kapitoly se skládají z teoretického úvodu, rozdělení nejfrekventovanějších metod analytických zkoušek a konzultace metodiky měření s pracovníkem z praxe.
Analysis of the chemist of ferrous metals with the focus on the optical emissive spektrometry
Keywords: spektrální analýza; analýza složení kovů; analysis spectral; analysis of the chemist ferrousmetals