Měření hluku - Florián, Václav (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce obsahuje 135 stran a CD přílohu. Práce obsahuje obrázky, tabulky a barevné grafy. V práci a na CD příloze jsou uvedena data, která jsou zpracována do tabulek a z tabulek jsou vytvořeny grafy.
The noise measurement
Keywords: hluk; měření; noise; measurement