Využití metod prostorové analýzy dat pro hodnocení intenzity cestovního ruchu na Sušicku - Krejčí, Jan (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou intenzity cestovního ruchu a potenciálu pro další rozvoj na Sušicku. Jako nástroj pro provedení těchto analýz byl použit počítačový software ArcGIS a terénní výzkum formou osobního dotazování. Na základě výsledků zmíněných analýz byly navrženy nové produkty pro další rozvoj cestovního ruchu na Sušicku.
Use of spatial data analysis methods for evaluating the intensity of tourism in the region of Sušicko
Keywords: intenzita cestovního ruchu; region Sušicko; řeka Otava; přírodní potenciál; analýzy; dotazníkové šetření; intensity of tourism; region of Sušicko; the Otava river; natural potential; analysis; survey