Jednoduchý programovatelný logický automat - Vlna, Martin (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem práce ''Jednoduchý programovatelný logický automat'' bylo vytvořit jednoduchý systém obsahující několik digitálních vstupů a výstupů, nad kterými bude možno programovat základní logické operace pomocí displeje, klávesnice a programovacího rozhraní systému. Jedná se o přiblížení k průmyslovému systému zvanému programovatelný logický automat (PLC).
Easy Programmable Logic Controller
Keywords: jednočipový; mikropočítač; microchip; PIC16; programovatelný; logický; automat; microcontrollers; microchip; PIC16; Programmable; logic; controller