Psychosociální intervenční služba v podmínkách zdravotnických záchranných služeb v ČR - Brýdlová, Helena (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce se zabývá především psychosociální intervenční službou Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy. Tato služba byla aplikována jako pilotní projekt v období září 2008 ? únor 2010. Bakalářská práce je zaměřena na popis pilotního projektu a zpracování záznamů o poskytnutí psychosociální intervenční služby. Tyto záznamy byly vypracovány peery (tj. profesními kolegy), kteří poskytovali intervenci svým kolegům.
Psychosocial intervention services in terms of Emergency Medical Service in the Czech Republic
Keywords: debriefing; individuální intervence; peer; psychosociální intervenční služba; stres; systém psychosociální intervenční služby; debriefing; individual intervention; peer; psychosocial intervention service; stress; system of psychosocial intervention service