Motivace a odměňování lidských zdrojů ve vybraném podniku - Husinecká, Lenka (Jihočeská univerzita, 2009)
Má bakalářská práce je rozdělena do dvou částí. V první části jsem se zabývala základními pojmy motivace, teoriemi motivace, ovlivňováním, stimulací a odměňováním. V druhé části bakalářské práceje popsána situace společnosti BRVZ. Byly stanoveny tři hypotézy, které jsem se pokusila potvrdit nebo vyvrátit. Jako prostředek jsem zvolila zaměstnanecký dotazník.
Motivation and remuneration of human resourses in the particular company
Keywords: Motivace; stimulace; odměňování; spokojenost zaměstnanců; kontrola.; motivation; stimulation; remuneration; satisfaction of the staff; control.