Řešení revitalizace konkrétních ploch průmyslových a armádních brownfieldů - Hejpetrová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2015)
Diplomová práce "Řešení revitalizace konkrétních ploch průmyslových a armádních brownfieldů" je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou definovány brownfiedy a pojmy týkající se brownfields. Dále je zde popsána typologie brownfields, revitalizace, mapování a financování. Praktická část práce charakterizuje vybraný průmyslový a armádní brownfield, popisuje jeho historii, současný stav a možnosti budoucího využití.
Revitalization of specific areas of industrial and military brownfields
Keywords: Brownfields; Greenfields; Revitalizace; Regenerace; Jihočeský kraj; Brownfields; Greenfields; Revitalization; Regeneration; South Bohemia