Mažoretky sportovní a volnočasová aktivita - Caltová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2023)
Bakalářská práce se zabývá tématem mažoretkového sportu. Práce si klade za cíl představení právě mažoretkového sportu a popsání týmu sportovkyň, k čemuž dochází v první části bakalářské práce. Spolu s tím se zde popisuje volný čas a sport. Ve druhé části se objevuje výzkumná část, prováděna kvalitativním výzkumem ve formě rozhovorů, kde se získávají názory na mažoretkový sport od sportovkyň, zaměřené na prožívání a zkušenosti.
Majorettes sports and leisure activity
Keywords: Volný čas; volnočasová aktivita; sport; sportovní aktivita; mažoretkový sport.; Free time; leisure activity; sport; sports activity; majorettes sport