Stresmanagement a osobní rozvoj ve vybrané organizaci - Kašparová, Jana (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá stresem, různými technikami na jeho zvládání a rozvojem osobnosti. Hlavním cílem této práce je zkoumání stresových faktorů a vlivu stresu v souvislosti s osobnostním rozvojem včetně návrhů na změny v současném stresmanagementu. Na základě dotazníkového šetření jsou dále navrženy změny v současném stresmanagementu společnosti, a to i ve finančním vyjádření.
Stress management and personal growth in Organization
Keywords: stres; zvládání stresu; stresové faktory; odolnost vůči stresu; relaxační techniky; techniky osobního rozvoje; stress; coping with stress; stress factors; benefit of personal growth; stress management