Analýza nabídky wellness služeb v jižních Čechách - Karbulková, Eva (Jihočeská univerzita, 2013)
Cílem diplomové práce byla analýza aktuální nabídky wellness služeb v Jihočeském kraji. Vzhledem k potřebám subjektů čerpající tyto služby a aktuálním trendům ve světě byl navržen směr dalšího rozvoje služeb. Dále byly zhodnoceny možnosti čerpání fondových prostředků na rozvoj této činnosti.
The analysis of wellness services supply in Southern Bohemia
Keywords: cestovní ruch; zdravotní cestovní ruch; wellness; lázně; Jihočeský kraj; fondové zdroje; certifikace wellness; trendy; tourism; wellness; spa; Southern Bohemia; fund resources; certification of wellness; world trends