Přiblížení křesťanských symbolů Vánoc dětem ve školní družině - Kejvalová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce s názvem Přiblížení křesťanských symbolů Vánoc dětem ve školní družině, se zabývá uvedením do obecné problematiky symbolů a rituálů. Dále se zaměřuje na hlavní symboly, rituály a svátky v období adventu a Vánoc. Popisuje také metodu ticha, která napomáhá lepšímu porozumění jejich významu. Aplikací metody ticha a vysvětlením hlubších významů hlavních vánočních symbolů dětem ve školní družině se zabývá praktická část bakalářské práce.
Aproaching of Christian symbols of Christmas to children in after-school club
Keywords: Symbol; rituál; Vánoce; advent; svátek; křesťanství; děti; školní družina; ticho.; Symbol; ritual; Christmas; Advent; festival; Christianity; children; after-school club; silence.