Příprava, organizace a řízení produktu kulturního cestovního ruchu ve městě Vlašim - Kováčová, Markéta (Jihočeská univerzita, 2015)
Na základě výsledků analýz, průzkumu současné nabídky akcí kulturního cestovního ruchu ve městě Vlašim, preferencí návštěvníků a možných omezení ze strany státních a samosprávných orgánů byla navrhnuta kulturně-společenská akce představující romskou kulturu jako produkt cestovního ruchu, včetně jejího materiálního, technického, administrativního, finančního a obchodního hlediska. Dalším cílem bylo zhodnocení přínosu navrhované akce pro rozvoj cestovního ruchu ve zkoumané oblasti.
Preparation, organization and management of product cultural tourism in Vlašim
Keywords: Kulturní cestovní ruch; produkt cestovního ruchu; událost (event); hudební festival; rozvoj; financování; příprava; organizace; řízení.; Cultural tourism; tourism product; event; music festival; project; development; funding; preparation; organization; management