Ekonomické aspekty vypořádání společného jmění manželů - Hrdličková, Markéta (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářské práce zaměřená na problematiku vznikající při vypořádání společného jmění manželů. Hlavním cílem bylo provést analýzu dané problematiky na konkrétních příkladech z praxe, na jejichž základě bylo mým úkolem jejich následné zhodnocení a návrh možných řešení.
Economic aspects of the settlement of marital property
Keywords: společné jmění manželů; vypořádání společné jmění manželů; joint assets; settlement of community property