Roman Dragoun (monografie) - Arnicanová, Barbora (Jihočeská univerzita, 2017)
Tématem práce je osobnost a hudební aktivity píseckého rodáka, rockového hudebníka a skladatele Romana Dragouna. Práce shrnuje základní biografické údaje a zaměří se především na Dragounovu hudební dráhu. K hlavním okruhům patří jeho působení v rockových skupinách (Progres 2, Futurum, Stromboli), spolupráce s významnými osobnostmi, účinkování v muzikálech, vlastní tvorba.
Roman Dragoun (monograph)
Keywords: Roman Dragoun; rock; Roman Dragoun; rock