Spokojenost s návštěvou ZOO Jihlava - Straková, Aneta (Jihočeská univerzita, 2018)
Zoologické zahrady se řadí mezi vyhledávané turistické atrakce. Provoz zoo je však velmi nákladný, a tak jejich životaschopnost přímo závisí na návštěvnosti. Z tohoto důvodu je nezbytné znát spokojenost návštěvníků a pochopit jejich požadavky. Návštěvníkova spokojenost je totiž klíčovým faktorem pro opakovanou návštěvu a šíření dobrého jména.
Visitors' satisfaction with ZOO Jihlava
Keywords: zoologické zahrady; ZOO Jihlava; návštěvník; spokojenost; služba; marketingový výzkum; zoos; ZOO Jihlava; visitor; satisfaction; service; marketing research