Využití metod procesního řízení v podniku - Zrna, Petr (Jihočeská univerzita, 2022)
Práce zkoumá procesní řízení, metody a procesy vybraného podniku. Práce hodnotí vyspělost procesní řízení podniku na základě využívaných principů procesního řízení. Procesy byly zhodnoceny prostřednictvím aplikace procesní analýzy. U procesů byla provedena analýza vnitřní logiky, mapování přidané hodnoty, časová analýza, analýza variantnosti a analýza IS/IT. Výsledkem práce je doporučení pro automatizaci dvou aktivit a doporučení aplikace analýzy přidané hodnoty na hlavní procesy.
Use of Process Management Methods in the Enterprise
Keywords: procesní řízení; procesní analýza; robotická procesní automatizace; Power Automate; business process management; process analysis; robotic process automation; Power Automate