Možnosti rozvíjení komunikačních a sociálních dovedností dětí ve školní družině - Fauová, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce se zabývá možnostmi rozvíjení komunikačních a sociálních dovedností u dětí ve školní družině.
Opportunity of Exercise of Free-Time Pedagogue in Czech School System
Keywords: komunikace; komunikační a sociální dovednosti; sociální interakce; školní družina; communication; communication and social skills; social interaction; after-school club