Vliv mikroklimatických parametrů na užitkovost nosnic. - Bilec, Stanislav (Jihočeská univerzita, 2013)
Téma bakalářské práce je zaměřeno na posouzení vlivu změn počasí a mikroklimatu stáje na snášku u nosnic. Provést měření základních vnějších a mikroklimatických prvků stáje na školním statku Jihočeské univerzity v Český Budějovicích. Následně vyhodnotit jejich vliv na snášku u nosnic.
The influence of microclimatic parameters on a layer´s performance.
Keywords: nosnice; slepice; mikroklima; užitkovost; stájové prostředí; produkce; snáška; laying hens; chickens; microclimate; performance; stable environment; production; clutch