Přestavba/rekonstrukce zemědělského objektu - Fabík, David (Jihočeská univerzita, 2015)
V této práci je navržena rekonstrukce nevyužívaného zemědělského objektu zaměřeného k chovu vepřů v obci Dolní Radouň. Dále popisuje stavební úpravy, které přispějí ke zlepšení provozních podmínek. Navržené stavební úpravy jsou popsány v textu a znázorněny ve výkresech, které jsou součástí příloh. Úvodní kapitoly popisují historii využití a původní stav objektu před celkovou rekonstrukcí, včetně zjištěných závad. V závěru práce je průvodní a souhrnná technická zpráva, potřebná pro vydání stavebního povolení. Fotografie, grafická a výkresová část jsou uvedeny v přílohách.
Rebuilding/reconstruction of an agricultural building
Keywords: Zemědělské stavby; rekonstrukce; sanace; prase; vepřín; projektová dokumentace; Agricultural buildings; reconstruction; redevelopment; pig; pig farm; project documentation