Příčina a pomoc drogově závislým jedincům od 18-30 let - Heřmanová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2012)
Práce poukazuje na možné příčiny drogové závislosti, a jak se z drogové závislosti lze vyléčit. Jaká existují centra pro drogově závislé a co nabízejí.Praktická část je tvořená pomocí kazuistik s jedinci, kteří jsou závislý na marihuaně a pervitinu.
Cause and help drug addict person from 18 until 30 years
Keywords: nelegální droga; drogová závislost; příčiny drogové závislosti; léčba závislosti; illegal drug; drug addiction; causes of drug addiction; addiction treatment