Řízení veřejných služeb ve zvoleném regionu - Vondrová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem mé práce bylo zanalyzování současné nabídky a poptávky po veřejných službách v Kraji Vysočina. Součástí praktické části bylo zanalyzování veřejných služeb a návrh rozvoje mnou vybrané obce. K dosažení výsledků byly použity různé statistiky, SWOT analýza a vlastní dotazníkové šetření.
Management of public services in the selected region
Keywords: veřejné služby; kraj Vysočina; SWOT analýza; obec; dotazníkové šetření; public services; Vysočina region; SWOT analysis; the municipality; questionnaire survey