Řízení služeb ve zvoleném podniku - Běhavá, Pavla (Jihočeská univerzita, 2016)
Tato práce je zaměřena na řízení služeb ve zvoleném podniku ve městě Příbram. Cílem bakalářské práce bylo analyzovat podmínky, aktuální nabídku a poptávku po účetních službách v regionu Příbram. Na základě provedených analýz byly zjištěny silné a slabé stránky podniku a vyhodnocena jejich důležitost pro podnik. Z výsledků analýz byly vypracovány návrhy na zlepšení managementu společnosti a zkvalitnění poskytovaných služeb.
Service Management in a Selected Company
Keywords: řízení služeb; účetní společnost; management; marketing; tržní podmínky; analýza; service management; accounting company; management; marketing; market conditions; analysis