Předpoklady rozvoje cestovního ruchu na Vodňansku - Lacinová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem bakalářské práce je prostřednictvím analýzy zjistit předpoklady rozvoje cestovního ruchu na Vodňansku. Vedlejším cílem je provést zhodnocení cestovního ruchu ve zvoleném regionu. Na základě zjištěného stavu navrhnout vhodná opatření ke zlepšení, včetně přípravy nového produktového balíčku.
Presumptions the development of Tourism in the Vodňany area
Keywords: cestovní ruch; marketing; marketing cestovního ruchu; produkt cestovního ruchu; balíček služeb; tourism; marketing; marketing of tourism; product; package