Genomic distribution of satellite DNA in Vicia faba and Latyrus sativus - Böttinger, Katharina (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této práce bylo zkoumat rozložení repetitivnch sekvencí satelitní DNA v genotypu Vicia faba a Lathyrus sativus a propojení některých repetic s centromerickým chromatinem
Genomic distribution of satellite DNA in Vicia faba and Lathyrus sativus