Analýza zájmu rodičů dětí z mateřských škol v Českých Budějovicích o internátní školku - Bečvářová, Michaela (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu zájmu rodičů dětí z mateřských škol v Českých Budějovicích o internátní školku. Teoretická část se zabývá vývojem dítěte předškolního věku, socializací, adaptací dítěte v mateřské škole, mateřskou školou, internátní mateřskou školou a jaký význam má mateřská škola z pohledu sociální práce. Praktická část představuje výzkum v mateřských školách v Českých Budějovicích, jehož cílem je zjistit míru zájmu rodičů dětí o internátní školku.
Analysis of interest of parents of children from nursery schools in České Budějovice in boarding nursery schools
Keywords: internátní školka; mateřská škola; dítě; rodina; vývoj; socializace; adaptace; hra; boarding nursery school; nursery school; child; family; development; socialization; adaptation; game