Hodnocení znalostí žáků základních škol z chovatelství v karlovarském regionu - Široká, Johana (Jihočeská univerzita, 2017)
Znalosti z chovatelství byly zjišťovány u žáků v sedmých třídách základních škol v Karlovarského kraji pomocí didaktických testů. V této bakalářské práci jsou shrnuty výsledky jednotlivých otázek a celkové zpracování a vyhodnocení testů. Z výsledků vyplývá, že žáci těchto tříd jsou se znalostmi v oboru chovatelství na dobré úrovni.
Assessment of basic school pupils' knowledge From breeding in the Karlovy Vary region
Keywords: Základní škola; chovatelství; didaktické testy; Karlovarský kraj; Primary school; breeding; didactic tests; Karlovy Vary Region