Dodrzovani rezimu u deti s nemoci diabetes mellitus - Roštík, Ivan (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalarska prace zpracovava tema Dodrzovani rezimu deti s nemoci diabetes mellitus. Bakalarska prace je rozdelena na dve casti. Teoretická část se zabyva charakteristikou nemoci, zakladnimi druhy diabetu, komplikacemi diabetu a diabetem u deti. Praktická casti se zabyva dodrzovanim rezimu, jeho pravidelnosti a kvalitou zivota
The mode of keeping by children with the disease diabetes mellitus
Keywords: Diabetes; druhy diabetu; režim; dodržování režimu; děti; kvalita života; Diabetes; types of diabetes; mode; mode of keeping; children; quality of life