Atlas rozvoje území svazku obcí Budějovicko - sever - Trnková, Gabriela (Jihočeská univerzita, 2015)
Bakalářská práce je zaměřena na návrh atlasu rozvoje území svazku obcí Budějovicko - sever. Cílem práce je vytvořit koncepci atlasu regionálního charakteru, který bude vystihovat socioekonomické a fyzickogeografické aspekty daného mikroregionu, v souladu s rozvojem území a potřebami místních samospráv. Před samotným zpracováním návrhu atlasu je pozornost věnována zejména komplexní geografické analýze daného území, která poskytuje stěžejní informace o stavu území a možnostech jeho rozvoje, jež budou hlavním zdrojem pro vytvoření obsahu jednotlivých témat atlasu. Součástí návrhu atlasu je několik ukázkových mapových listů.
The atlas of development area of the association of municipalities Budějovicko - sever
Keywords: Svazek obcí; mikroregion; rozvoj území; Budějovicko - sever; atlas.; Association of municipalities; microregion; area development; Budějovicko - sever; atlas.