Analýza a návrh využití API online aukce - Hegedüš, Jakub (Jihočeská univerzita, 2015)
Práce se zaměřuje na elektronický obchod, vývoj aukcí a jejich přenos do on-line světa. V práci jsou také popisovány a porovnávány aukční portály Aukro a eBay. V praktické části se práce věnuje vývojovému prostředí Aukro WebAPI, jeho popisu a využití při vytváření aplikace, která je součástí této práce.
Analysis and Applications API of online auction
Keywords: aplikace; API; Aukro; e-commerce; aukce; reputace; vývoj; průvodce; application; API; Aukro; e-commerce; auction; trust; developer; guide