Řízení podnikové kultury ve vybraném podniku - Kotil, David (Jihočeská univerzita, 2019)
Tématem této bakalářské práce je Řízení podnikové kultury ve vybraném podniku. Hlavním cílem práce je analýza současného a preferovaného stavu podnikové kultury a zhodnocení způsobu jejího řízení. Na základě těchto výsledků jsou navrženy změny vedoucí ke zlepšení současného stavu. K analýze podnikové kultury byla použita metoda OCAI, vyvinutá autory R. Quinnem a K. Cameronem. Informace o současném stavu řízení podnikové kultury byly získány na základě rozhovorů s vedením podniku a vedoucí pracovnicí personálního oddělení.
Corporate Culture Management
Keywords: podniková kultura; typologie Quinna a Camerona; OCAI; hodnoty; corporate culture; Quinn's and Cameron's typology; OCAI; values