Vybrané problémy ochrany spotřebitele - Fidlerová, Žaneta (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním cílem této práce jsou návrhy na zlepšení informovanosti spotřebitelů o jejich právech s využitím výsledků z terénního výzkumu včetně ekonomického zhodnocení. Dalším cílem je zjistit povědomí respondentů o jejich právech a povinnostech v oblasti ochrany spotřebitele.
Selected Issues of Consumer Protection
Keywords: spotřebitel; ochrana spotřebitele; spotřebitelská práva a povinnosti; instituce ochrany spotřebitele; spotřebitelské organizace; reklamace; marketingový výzkum; consumer; consumer protection; rights and responsibilities in consumer protection; consumer institutions; consumer organizations; complaint; marketing research