Analýza konkurenceschopnosti vybraného podniku - Najmanová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem mé diplomové práce bylo na základě využití postupů a metod strategického řízení zhodnotit konkurenceschopnost lyžařské školy Skischool Lipno na trhu a navrhnout vhodnou strategii vedoucí k jejímu zvýšení. Mezi metody, které jsem v práci použila patří analýza vnitřního prostředí, PESTE analýza, Porterův model, dotazníkové šetření a jako poslední SWOT analýza, na jejíchž základě se stanoví strategie.
Analysis of the competitiveness of selected company
Keywords: lyžařská škola; konkurenceschopnost; strategie; skischool; competitiveness; strategy