Projekty pro výuku programování v jazyce Java - Přinosil, František (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato práce se zabývá výukou programování v objektově orientovaném programovacím jazyce Java. Práce obsahuje okomentované zdrojové kódy na nichž jsou vysvětleny základy programování. Dále práce obsahuje zadání dílčích projektů sloužících k procvičení popisovaného problému.
Projects for teaching programming in Java
Keywords: Objektově orientované programování; Java; Výuka; Řešené projekty; BlueJ; Object oriented programming; Java; Tuition; solved projets; BlueJ