Závislosti a práce s daty v RVP ZV - Srbová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem diplomové práce je podrobné rozpracování tématu Závislosti a práce s daty z pohledu Rámcového vzdělávacího programu pro základní vzdělávání. Diplomová práce je zaměřena na analýzu toho, které matematické i nepředmětové kompetence se pěstují při probírání tohoto tématu, a hledání souvislostí s průřezovými tématy. Součástí diplomové práce je sbírka úloh pro jednotlivé ročníky prvního stupně a vyzkoušení typových úloh.
Dependencies, relations and work with data in the perspective of Framework Education Programme for Elementary Education
Keywords: Závislostu; práce s daty; Rámcový vzdělávací program; analýza; klíčové kompetence; průřezová témata; sbírka úloh; Dependencies; relations; work with data; Framework Education Programme for Elementary Education; key competences; cross-sectional topics; collection