Trh CRM systémů v České republice - Buřič, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této práce je analyzovat nabídku CRM systémů v České republice. Poté z těchto systémů vyfiltrovat vhodné CRM systémy pro střední podniky, provést jejich komparaci a na základě získaných výsledků doporučit optimální CRM systém pro střední podniky. První část práce je zaměřena na objasnění teoretických východisek, které jsou v přímé souvislosti s problematikou CRM. V druhé části jsou zmapovány dostupná řešení CRM systémů, z nichž jsou vybrány konkrétní CRM systémy odpovídající požadavkům středních podniků. Ve třetí části jsou tyto jednotlivé CRM systémy samostatně hodnoceny podle stanovených kritérií. V poslední části této práce je provedené shrnutí výsledků hodnocení všech CRM systémů a na základě zjištěných výsledků je doporučen optimální CRM systém pro střední podniky.
CRM Software Market in Czech Republic
Keywords: informační systém; CRM; trh; integrace; střední podniky; analýza