Obnova luk na orné půdě v krajinném kontextu - Kottová, Šárka (Jihočeská univerzita, 2014)
Tato práce představuje grantovou žádost na projekt zabývající se metodami obnovy luk na orné půdě a obnovou luk na orné půdě v krajinném kontextu na modelovém příkladu CHKO Bílé Karpaty.
Restoration of meadows on arable land in a landscape context
Keywords: obnova luk; Bílé Karpaty; metoda obnovy luk; index izolovanosti; regionální směsi osiv; restoration of meadows; White Carpathian Mountains; methods of meadow restoration; isolation index; regional seed mixtures