Návrh a realizace řízení výkonových prvků pomocí počítače - Čejka, Jan (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce se zabývá návrhem, konstrukčním řešením a realizací prototypu a projektu. Prototyp přes PC pomocí obvodu ASIX FT232BM ovládá mikrokontrolér ATtiny2313, který umožňuje spínání výkonové části a PWM modulaci výstupů. Projekt popisuje řízení programovatelným terminálem AMIT APT3100(S) propojeným s PC, základní zapojení bezpečnostní smyčky a několika měřících zařízení.
Project and realization power tools control with PC
Keywords: ovládání; ASIX FT232BM; mikrokontrolér; ATtiny2313; programovatelný; terminál; AMIT APT3100(S); propojený; PC; zapojení; bezpečností; smyčka; měřící; zařízení; operate; ASIX FT232BM; ATTiny2313; microcontroller; programmable; terminal; AMIT APT3100(S); connected; PC; wiring; safety-loop; measuring; devices