Konkrétní postup projekčních prací v komplexní pozemkové úpravě ve vybraném katastrálním území - Čekalová, Petra (Jihočeská univerzita, 2011)
Náplní této bakalářské práce je popis konkrétních projekčních prací v komplexní pozemkové úpravě v katastrálním území Bezděkov u Třešti. V první části této práce jsou vysvětleny základní pojmy a informace o komplexních pozemkových úpravách (definice, formy, cíle a zhodnocení vhodnosti výběru lokality pro KPÚ). Následuje výčet nezbytných činností pozemkového úřadu či zpracovatele pozemkové úpravy stanovených zákony, vyhláškami, metodikou a v neposlední řadě odbornou literaturou. Ve druhé části je popsán konkrétní postup zpracovatele pozemkové úpravy od přípravných a průzkumných prací po vyhotovení soupisů nároků vlastníků v dotčeném katastrálním území.
Concrete method of the particular design works for a global countryside improvement of the area fort the selected cadastral
Keywords: komplexní pozemková úprava; průzkumné práce; nároky vlastníků; global countryside improvements of the area; exploratory works; right owners