Právní aspekty související se získáváním finančních prostředků ze Strukturálních fondů EU - Kokštejnová, Dita (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce popisuje právní aspekty upravující čerpání finančních prostředků ze Struktrurálních fondů Evropské unie. Dále se zabývá zmapováním úspěšnosti či neúspěšnosti českých fyzických a právnických osob při čerpání ze Strukturální fondů Evropské unie v porovnání s úspěšností či neúspěšností osob (fyzických i právnických) ze srovnatelné země a zjištěním na jaké projekty byly nejčastěji čerpány finanční prostředky ze Strukturálních fondů Evropské unie.
Law aspects associated with obtaining financial resources from Structural funds of EU
Keywords: Evropská unie; Politika hospodářské a sociální soudržnosti; strukturální fondy; právní aspekty; čerpání; operační program; projekt; European union; European Policy of Economic and Social Cohesion; structural funds; juridical aspects; drawing; operational program; project