Odborná praxe v Townshend International school - Le Coguic, Dylan (Jihočeská univerzita, 2011)
Autor stručně představil společnost a jejího českého obchodního zástupce. Popsal vlastní průběh praxe, svoji pozici a jednotlivé aktivity, které během praxe vykonával. V závěru se vyjádřil k přínosům z absolvované praxe.
Trainee-ship in the Townshend International school
Keywords: Společnost; český obchodní zástupce; jednotlivé aktivity; přínosy z absolvované praxe; the company; Czech sales representative; the individual activities; the benefits from the completed practice