Zjištění úrovně speciální pohybové výkonnosti hráček volejbalu\\ - Korandová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2009)
Diplomová práce se zabývá zjišťováním úrovně speciální pohybové výkonnosti hráček volejbalu. Testování volejbalového družstva SK Třebín proběhlo v sezóně 2006 / 2007, na volejbalovém soustředění v Římově. Diplomová práce je rozdělena do dvou částí. První část se zabývá charakteristikou volejbalu, pravidly a vznikem volejbalu, prostředky pro rozvoj motorických schopností a jejich popisem. Druhá část řeší praktickou problematiku. Jsou zde uvedeny tabulky a grafy naměřených a statisticky vyhodnocených údajů.
Detection of the level locomotive performance in volleyball players\\
Keywords: volejbal; sportovní trénink; vývoj; grafy; tabulky; volleyball; training and development; graphs and tables