Posouzení konceptu výživy dojnic - Děkanová, Eva (Jihočeská univerzita, 2017)
Posouzení konceptu výživy dojnic
The evaluation of the concept nutrition of dairy cows
Keywords: dojnice; výživa; krmná dávka; produkce mléka; dairy cow; nutrition; feed ration; milk production