Automatizace elektrických testů v automobilovém průmyslu - Egner, Jakub (Jihočeská univerzita, 2019)
Diplomová práce "Automatizace elektrických testů v automobilovém průmyslu" se zabývá problematikou provádění elektrických testů v automobilovém průmyslu. V této práci je rozebrán obecný popis důvodů pro provádění elektrických testů i samotné elektrické testy dle zákaznické normy LV 124. Dále je navržen a vytvořen ovládací program, který automatizuje provádění těchto testů při využití dostupných zařízení na oddělení PS-SD/EPS-Bj firmy Robert Bosch spol. s.r.o., který je následně otestován v praxi.
Automatization of electrical tests in automotive industry
Keywords: Elektrické testy; Automobilový průmysl; C#; LV 124; Electrical tests; Automotive industry; C#; LV 124