Řízení procesů v hotelových zařízeních - Poláková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2012)
Diplomová práce je zaměřená na popis společnosti, její organizační struktury a finance společnosti. Dále jsou zde popisována jednotlivá pracovní místa vedoucí zaměstnanců, jejich kompetence a pravomoci. V práci jsou dále analyzovány jednotlivé procesy probíhající v hotelovém zařízení a je zde uvedeno zhodnocení těchto procesů.
Process management in hotel facilities
Keywords: ubytovací služby; stravovací služby; organizační struktura společnosti; finance společnosti; analýza procesů v hotelu; vedoucí pracovníci hotelu; hodnocení hotelu; accommodation services; catering services; organizational structure; finance companies; analysis of processes in the hotel; hotel managers; hotel reviews