Vliv kvality přírody na ceny nemovitostí ve vybrané rekreační oblasti - Lipno - Nováková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem práce je posouzení vlivu kvality přírody na ceny nemovitostí v rekreační oblasti Lipno na základě analýzy prostředí. Vyhodnocení výsledků a vytvoření cenové mapy pozemků ve vybraných oblastech Lipenské přehrady a následné porovnání cen pozemků na pravém a levém břehu Lipna.
Influence of nature on property prices in the selected tourism destination - Lipno
Keywords: Příroda; ceny pozemků; cenová mapa; Nature; prices of land; price map