Vývoj maloobchodního trhu v ČR a na Slovensku - Rozsypalová, Antonie (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato práce studovala vývoj maloobchodního trhu v České republice a na Slovensku v letech 2000-2007. V České republice začalo formování trhu dříve, probíhalo rychleji, změny na Slovensku probíhaly s určitým zpožděním. Vývoj maloobchodního trhu v dalších letech bude zcela jistě ovlivněn zavedením jednotné měny euro.
Development of the Retail Market in the Czech Republic and Slovakia
Keywords: maloobchod; vývoj; statistika; komparace; NACE; retail; development; statistics; comparision; NACE