Analýza využití pracovních zařízení ve prospěch komunální sféry. - Kukačka, Karel (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá problematikou využití pracovních zařízení ve prospěch komunální sféry. První část práce je věnována analýze prací prováděných v komunální oblasti. Ve druhé části se předložená práce zabývá strojními zařízeními a mobilními energetickými zařízeními, která jsou vhodná pro použití v komunální oblasti. V poslední části je vytvořená analýza prací prováděných ve městě Horní Planá a je zde představen návrh strojních zařízení s vhodnými pracovními adaptéry v závislosti na charakteru prováděných pracovních operací v komunální oblasti.
Analysis of the use work equipment in favor of the municipal sphere.
Keywords: strojní zařízení; adaptéry; komunální sféra; pracovní operace; machinery; adapters; municipal sphere; working operations